Στα «χέρια» της KOSMOCAR η SKODA

Στα «χέρια» της KOSMOCAR η SKODA

Την αντιπροσωπεία της SKODA στην Ελλάδα εξαγόρασε η KOSMOCAR Α.Ε.

Ποια είναι η KOSMOCAR 

Η KOSMOCAR Α.Ε., με ημερομηνία ίδρυσης το 1970, είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων VW και AUDI στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων VOLKSWAGEN και AUDI. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Αυτή η ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της KOSMOCAR στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της VOLKSWAGEN A.G αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 την εκπροσώπηση της BENTLEY ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lamborghini και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008 επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S.. Τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A. η Kosmocar Α.Ε. αναλαμβάνει και την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η φιλοσοφία της KOSMOCAR βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.Σχόλια