Στα χέρια των Αρχών ραδιοφωνικός παραγωγός που εκβίαζε τον Αχιλλέα Μπέο

Στα χέρια των Αρχών ραδιοφωνικός παραγωγός που εκβίαζε τον Αχιλλέα Μπέο

Στη σύλληψη ενός 49χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος φαίνεται πως εκβίαζε τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προχώρησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν – και έπειτα από συνάντησή του με τον κ. Μπέο -, βρέθηκαν στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού (σ.σ. Αχιλλέα Μπέου), σύμφωνα με την οποία ο δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, προκειμένου να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Βόλο, ο 57χρονος (σ.σ. Αχιλλέας Μπέος) παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (500) ευρώ στον 49χρονο, ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 49χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, τον οποίο δημοσιεύματα τοπικών Μέσων παρουσιάζουν ως ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για εκβίαση, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει ο Αχιλλέας Μπέος την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00 στο Δημαρχείο της πόλης.Σχόλια