Σταμάτης Μαλέλης: Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του

Σταμάτης Μαλέλης: Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του

Mία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Μαλέλης στον Πέτρο Κουσουλό με αφορμή τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ.

«Θα πρέπει να ντρέπεται κανείς για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα όταν διαβάζει το σκεπτικό της απόφασης διαγραφής μου από την ΕΣΗΕΑ» ανέφερε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μαλέλης δεν δίστασε να κατηγορήσει ευθέως το ΣΥΡΙΖΑ και όχι τόσο τα όργανα της ΕΣΗΕΑ για τη διαγραφή του, εικάζοντας ότι υπάρχει κάτι άλλο που προφανώς είναι εντολή του ΣΥΡΙΖΑ για την σκληρή κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά ο Σταμάτης Μαλέλης είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για την απόφαση της ΕΣΗΕΑ:

«Όποιος διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, νομίζω ότι πρέπει να ντραπεί για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα. Εμένα με διέγραψαν γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν, λέει, άποψη υπέρ του “ναι”. Δηλαδή, θα έπρεπε εγώ να πάω στο στούντιο και να τους… πυροβολήσω ή να τους λογοκρίνω, να κάνω λογοκρισία. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις συνάδελφοι πήραν την απόφαση να με τιμωρήσουν, ότι εγώ προπαγάνδιζα. Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο, να υπάρχει μια εντολή, πρέπει να υπάρχει ένα σκεπτικό που έχει άμεση σαφήνεια με την σκληρή κριτική που κάνω στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Μαλέλης μίλησε επίσης για τις επιλογές που έκανε στο παρελθόν, τη σχέση με την κόρη του αλλά και το… τέρας της κατάθλιψης, με το οποίο «πολέμησε» δέκα χρόνια μέχρι να φτάσει στο σημείο να το ξεπεράσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣχόλια