Στάθης Ψάλτης: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του- Τι λένε οι γιατροί για τον καρκίνο

Στάθης Ψάλτης: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του- Τι λένε οι γιατροί για τον καρκίνο

Ως εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη οι θεράποντες γιατροί του, καθώς συνεχίζεται η νοσηλεία του στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».
Οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες καθώς σύμφωνα με την Espresso οι πνεύμονες του έχουν γεμίσει υγρό και ο καρκίνος έχει απλωθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα του. Το πρόβλημα της υγείας του μεγάλου ηθοποιού είναι τόσο σοβαρό, που οι στενοί συγγενείς, φίλοι και καλοί συνάδελφοί του ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Οι θεράποντες γιατροί «αντιμετωπίζουν την κατάστασή του κυρίως με παρηγορητικό τρόπο, ώστε να μην πονάει, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο του καρκίνου». Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο δημοφιλής κωμικός «πέφτει σε βύθιση, χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον» και γι’ αυτό έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι επισκέψεις από φίλους και συγγενείς που αγωνιούν για την κατάστασή του. Όλοι ελπίζουν ότι η κατάστασή του θα γίνει αναστρέψιμη και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να μας χαρίζει αστείρευτο γέλιο.

 
Σχόλια