Σταύρος Ψωμιάδης: «Βρήκα τον πατέρα μου αναίσθητο και πεσμένο στο πάτωμα»

Σταύρος Ψωμιάδης: «Βρήκα τον πατέρα μου αναίσθητο και πεσμένο στο πάτωμα»

Σπαρακτική είναι η δήλωση του γιου του Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος τον βρήκε νεκρό επιστρέφοντας στο σπίτι.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης γιος του εκλιπόντος επιχειρηματία, δήλωσε στο Protothema.gr: «Χθες γύρω στις δώδεκα και μισή το βράδυ είδα για τελευταία φορά ζωντανό τον πατέρα μου. Τον καληνύχτισα και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση, την ώρα που έφευγα από το σπίτι, χωρίς ο ίδιος να δείχνει αδιάθετος ή κάτι που να προμήνυε το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Επέστρεψα στο σπίτι γύρω στις τρεις το πρωί και τον βρήκα αναίσθητο και πεσμένο στο πάτωμα. Ο θάνατος του πατέρα μου μας ξάφνιασε όλους. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, ουσιαστικά τίποτα σοβαρό, ώστε να ανησυχούμε για την κατάσταση του. Η απώλεια του βάρους του οφειλόταν στη σωστή διατροφή και στον καθημερινό περίπατο».

Ο Σταύρος Ψωμιάδης υποστηρίζει ότι ο πατέρας του είχε ένα πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, ωστόσο, δεν έδειχνε να είναι τόσο σοβαρό.

«Ο πατέρας μου την επόμενη εβδομάδα θα έκανε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά του, μία προγραμματισμένη επέμβαση ρουτίνας, όπως του είχε πει ο γιατρός. Κανένας δεν περίμενε να φύγει τόσο ξαφνικά. Χθες το πρωί ήταν αρκετά ευδιάθετος, πήγε σχεδόν σε όλη την Αθήνα, έφτασε μέχρι το Λαύριο», λέει.

Ωστόσο η οικογένεια Ψωμιάδη ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική γνωμάτευση προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

H νεκρώσιμος  του Μάκη Ψωμιάδη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Φιλαδέλφεια, ενώ η κηδεία θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο της περιοχής του Κόκκινου Μύλου, όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος.



Σχόλια