Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες όπλων και άλλων αντικειμένων που βρέθηκαν στο σπίτι – κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου και των τριών συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας, στη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

1

2

3

Συγκεκριμένα, θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία βρέθηκαν χθες και κατασχέθηκαν έξι καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, επτά γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG, χωρίς βλήματα.

4

5

6

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα όπλα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Πετρακάκου είναι «καθαρά», δηλαδή από τη βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ήταν προσεκτικά τοποθετημένα μέσα σε νάιλον συσκευασίες και σακούλες τυλιγμένες με μονωτική ταινία έτσι ώστε να παραμείνουν λειτουργικά και να μη διαβρωθούν από την υγρασία.

7

8

Τα όπλα εντοπίστηκαν θαμμένα στο σημείο του κήπου όπου ο Πετρακάκος και οι συνεργοί του είχαν σταθμεύσει τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, ένα Toyota Yaris κι ένα Jeep, τα οποία έφεραν πλαστές πινακίδες.Σχόλια