Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & φωτογραφίες του 48χρονου μαστροπού που εξέδιδε 14χρονο κορίτσι

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & φωτογραφίες του 48χρονου μαστροπού που εξέδιδε 14χρονο κορίτσι

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, φωτογραφίες και τα στοιχεία του επικεφαλής συμμορίας που εξέδιδε γυναίκες στην περιοχή της Αττικής, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και μία ανήλικη κοπέλα, ηλικίας 14 ετών.

Πρόκειται για τον 48χρονο Αθανάσιο Βαλκάνο, του Βασιλείου και της Ελευθερίας, με καταγωγή από τη Λαμία.

1

2

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς τέλεση πλειόνων εγκλημάτων αρπαγής ανηλίκων, της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του ανηλίκου σε ανήθικες ασχολίες, της μαστροπείας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων από κερδοσκοπία, της λαθρεμπορίας και της παράνομης κατοχής τερματικού εξοπλισμού.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δράστη δίνονται στη δημοσιότητα, με σκοπό να δοθεί στους πολίτες η ευκαιρία να προχωρήσουν και σε άλλες καταγγελίες για τη δράση του 48χρονου και του κυκλώματος που είχε στήσει.

Τα τηλέφωνα που μπορεί να επικοινωνεί το κοινό είναι τα εξής: 210-2478020, του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το κύκλωμα αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου, με αφορμή μία υπόθεση εξαφάνισης ενός 14χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου οδήγησαν την έρευνα στο κύκλωμα μαστροπείας.

Το κορίτσι εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής στην Καλλιθέα, όπου εκδιδόταν από τους μαστροπούς του για 80 ευρώ την ώρα.

Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να έχει ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, με αποτέλεσμα να περάσει χειροπέδες στον 48χρονο μαστροπό, την 50χρονη υπεύθυνη για τη λειτουργία του οίκου ανοχής, σε έναν 47χρονο οδηγό που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, καθώς και σε μια 23χρονη στον ίδιο οίκο ανοχής.

Μάλιστα, η 23χρονη ιερόδουλη φέρεται πως ήταν ο άνθρωπος, που «έσπρωξε» στην πορνεία την ανήλικη.

Όπως έγινε γνωστό, η 23χρονη ιερόδουλη ήταν η «δασκάλα» στη ανήλικης κοπέλας καθώς άρχισε να της δείχνει σκληρές ταινίες πορνό, ενώ με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων «δίδασκε» στο παιδί τα μυστικά του σεξ.

Τελικά, όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και την φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ.

Από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι. Μετά τη φυγή από το σπίτι της, αλλά και την εγκατάλειψη του σχολείου της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.

Τελικά, η 23χρονη ιερόδουλη έφερε σε επαφή την 14χρονη με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος μιλώντας στην ανήλικη κοπέλα για τη μεγάλη ζωή που θα μπορούσε να έχει, την έκανε να ενδώσει στις απαιτήσεις του.

 Σχόλια