Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο του… μπερμπάντη Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν

Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο του… μπερμπάντη Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη – και μάλιστα με οπτικοακουστικό υλικό – του παράνομου ερωτικού δεσμού, ενός Έλληνα παπά στις ΗΠΑ, με μια Περουβιανή, 22 χρόνια νεότερή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 67χρονος ιερέας, Γιώργος Πασσιάς, που λειτουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μανχάταν, ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η οικογενειακή του κατάσταση, ωστόσο, δεν τον εμπόδισε απ’ το να ερωτευτεί παράφορα τη 45χρονη Εθέλ Μπουζάλα, μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή, και να συνάψει σχέση μαζί της.

Η παράνομη σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας, όταν ο σύζυγος της 45χρονος, που ανακάλυψε την προδοσία της συζύγου του, έστειλε στην Αρχιεπισκοπή «πικάντικο» οπτικοακουστικό υλικό με το ζευγάρι.

Ο ιστότοπος New York Post, δημοσίευσε ένα απόσπασμα του συγκεκριμένου υλικού, όπου διακρίνεται η Περουβιανή να κάνει… προσομοίωση σεξ με ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, ενώ ο πατέρας Γεώργιος φαίνεται μέσα από έναν καθρέφτη να παρακολουθεί το θέαμα.

Στα καρέ του επίμαχου υλικού που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι εμφανίζεται να επιδίδεται σε διάφορες φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πάθος του ζευγαριού δεν είχε όρια, με τις σεξουαλικές τους διαθέσεις να είναι τόσο έντονες, που ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:



Σχόλια