Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια το βράδυ της Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, αύριο στις 09.30 θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων σε πλήρη σύνθεση, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης θα συνεδριάσουν από κοινού οι τρεις αρμόδιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν άλλες τρεις συνεδριάσεις των Επιτροπών, σε μία από τις οποίες θα γίνει ακρόαση των κοινωνικών φορέων.

Το βράδυ της Τετάρτης θα συνταχθεί η Έκθεση των Επιτροπών και το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού συνεδριάσει εκ νέου η Διάσκεψη, θα ξεκινήσει η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Την Πέμπτη θα γίνει μία συνεδρίαση, η οποία θα διαρκέσει ως αργά το βράδυ, ενώ την Παρασκευή η Ολομέλεια θα συνεδριάσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Δεν έχουμε πίεση από έξω, θα μπορούσαμε να πηγαίναμε και περισσότερες μέρες. Αυτό που τους ενδιέφερε είναι να είναι κατατεθειμένο το νομοσχέδιο», δήλωσε σχετικά ο κ. Βούτσης.Σχόλια