Στην αντεπίθεση η Ραχήλ κατά Ζωής για «οφίκια» και «νταβατζήδες»

Στην αντεπίθεση η Ραχήλ κατά Ζωής για «οφίκια» και «νταβατζήδες»

Την δίκη της απάντηση στα όσα είπε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έδωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, την κατηγόρησε πως έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας αφήνοντας υπονοούμενα για καρέκλες καθώς είπε «διαχώρισε την πορεία της», ενώ εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησε πως έψαχνε «καρέκλες» λέγοντας πως στην Πλεύση «δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα…» και η κα Μακρή της απαντά, μιλώντας για νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ.

Η ανάρτηση στο Facebook

Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και οχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€.Σχόλια