Στην αντεπίθεση ο Ντόναλντ Τραμπ με «όπλο» την έρευνα στην Κλίντον για τα e-mail

Στην αντεπίθεση ο Ντόναλντ Τραμπ με «όπλο» την έρευνα στην Κλίντον για τα e-mail

Άμεσα εκμεταλλεύεται η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, τις νέες αποκαλύψεις για τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον.

Να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του για τη «διεφθαρμένη» και «πολικά αναξιόπιστη» Χίλαρι Κλίντον επιχειρεί μέσω των νέων αποκαλύψεων γύρω από τα ηλεκτρονικά μηνύματα της υποψήφιας των Δημοκρατικών για της προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Έχουμε την άσκηση ενός υπέρτατου ελέγχου στη διαφθορά της Χίλαρι, κι αυτή είναι η δύναμη των εκλογών. Ο μόνος τρόπος που έχουμε να νικήσουμε τη διαφθορά είναι το δείξουμε με δεκάδες εκατομμύρια ψήφους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Σήμερα, η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών αναγκάζεται να περάσει σε θέση άμυνας κι ενώ απομένουν οκτώ ημέρες από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές που γνωρίζουν λεπτομέρειες για την έρευνα του FBI, δηλώνουν ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα της Κλίντον εντοπίστηκαν στη διάρκεια ξεχωριστής έρευνας που διεξάγεται για το πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Άντονι Ουάινερ, πρώην συζύγου της Χιούμα Αμπεντίν, βοηθού της Κλίντον.

Το FBI είχε ένταλμα για τη διεξαγωγή έρευνας στον φορητό υπολογιστή του Ουάιντερ, αλλά χρειάζονταν και ένταλμα για να ερευνηθούν ηλεκτρονικά μηνύματα που ενδεχομένως σχετίζονται με τη Χίλαρι Κλίντον και τη διαχείριση ηλεκτρονικών μηνυμάτων από ιδιωτικό διαμετακομιστή, την περίοδο που ασκούσε τα καθήκοντα της υπουργού Εξωτερικών, των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια