Ακόμη και το κόμμα της την «άδειασε» αλλά η Ζωή… επιμένει (Video)

Ακόμη και το κόμμα της την «άδειασε» αλλά η Ζωή… επιμένει (Video)

Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για μία «άνευ προηγούμενου εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα μέσα ενημέρωσης που έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από τη χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων», με αφορμή τον τρόπο μετάδοσης της χθεσινής της παρέμβασης έξω από τη Βουλή.

Και όλα αυτά την ίδια ακριβώς στιγμή που ακόμη και το κόμμα της έδειξε να την αφήνει ακάλυπτη, επικρίνοντας ποικιλοτρόπος την αντίδρασή της.

Αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσφορία της όταν οι δημοσιογράφοι τη σταμάτησαν ενώ προσερχόταν σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη και τη ρώτησαν για το χθεσινό περιστατικό. Ωστόσο στη συνέχεια προέβη στην εξής δήλωση:

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν πρέπει να είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες όταν αυτοί διαμαρτύρονται.

Θα περίμενα λοιπόν αυτά να είναι τα θέματα που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των υπουργών να αποκαταστήσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, και να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν επωφεληθεί, στην πραγματικότητα έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων.

Γιατί την ώρα που τα νοσοκομεία για παράδειγμα δεν είχαν φάρμακα, που οι καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, τα κανάλια δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πάρα πολύ και θέλω να δω αν αυτό που μόλις είπα, για να δούμε αν έχουμε ελεύθερη ενημέρωση στη χώρα, θα παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια