Στήνουν καταυλισμό προσφύγων στο πάρκο Τρίτση

Στήνουν καταυλισμό προσφύγων στο πάρκο Τρίτση

Tα λεγόμενα του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα την Κυριακή φαίνεται πως γίνονται πράξη, αφού θα μοιραστούν πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη την επικράτεια αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας εγκλωβισμένοι είναι πάνω από 25.000 και η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού αφού αναζητεί και χρησιμοποιεί όσους ανοιχτούς χώρους ή χώρους με υποτυπώδεις υποδομές μπορεί να βρει προκειμένου να τους τοποθετήσει.

Η τελευταία λύση που έγινε γνωστή μόλις το πρωί της Δευτέρας είναι η εγκατάσταση καταυλισμού προσφύγων στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. Όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος ο στρατός έχει αναλάβει από το πρωί και στήνει σκηνές για την φιλοξενία 800 προσφύγων και μεταναστών στο πάρκο. «Είναι στο νότιο μέρος του πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Μας ενημέρωσαν χθες το βράδυ, συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θέσαμε τις προϋποθέσεις» είπε στο protothema.gr ο κ. Ζενέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr ο στρατός ανέλαβε να στήσει σκηνές από την Κυριακή και στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

TRITSI1 TRITSI2 TRITSI3 TRITSI4Σχόλια