Στήριξη Μαξίμου σε Δρίτσα για την Cosco: » Δεν είχε ανάμειξη στην υπόθεση»

Στήριξη Μαξίμου σε Δρίτσα για την Cosco: » Δεν είχε ανάμειξη στην υπόθεση»

Tην αμέριστη στήριξη του Μαξίμου φαίνεται να έχει ο Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος σύμφωνα με τους ιθύνοντες δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση Cosco.

«Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν είχε ανάμειξη στην υπόθεση»: με τη φράση αυτή κυβερνητική πηγή καλύπτει πλήρως τον αρμόδιο υπουργό για το αιφνίδιο ζήτημα που προκλήθηκε στις σχέσεις κυβέρνησης και Cosco.

Eπίσης στο πλευρό του κ. Δρίτσα στρέφονται και οι ΑΝΕΛ  έπειτα από όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ:

«Η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με μια συμφωνία από το παρελθόν και έγιναν διορθώσεις προς το συμφέρον του ελληνικού λαού και του Πειραιά. Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις, αυτό έχει γίνει, ανέφερε η  Μανταλένα Παπαδοπούλου»

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν στέκεται στην ουσία του ζητήματος, υποστήριξε και επισήμανε ότι σε κάθε τέτοιου είδους συμφωνία η κάθε πλευρά κοιτάζει να εξασφαλίσει το δικό της συμφέρον και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά όχι τα ξεπουλήματα».

«Αν μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις θα το κάνουμε» κατέληξε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας: Υπάρχουν διαφορές στο νομοσχέδιο από τη συμφωνία με την Cosco

 Σχόλια