Στις 07/02 η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ

Στις 07/02 η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΔΗΣΟ

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με απόφαση του προέδρου του κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου.

Στη Συνδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν όσοι υπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, οι υποψήφιοι Βουλευτές, όσοι συμμετείχαν στις Ομάδες Πρωτοβουλίας και τα Δίκτυα Αυτο-οργάνωσης σε όλη τη χώρα, οι εθελοντές, καθώς και όλοι όσοι κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν, από όποια θέση ή χώρο, στη διαδικασία που άρχισε με την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Στη συνδιάσκεψη αναμένεται να ανοίξει ο προσυνεδριακός διάλογος, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, όπου και θα καθοριστούν οι ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, του Κινήματος.

Όπως αναφέρει το Κίνημα στη σχετική ανακοίνωσή του: «Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα».Σχόλια