Στις 15/1 η παρουσίαση του κόμματος Δανειοληπτών στη Λάρισα

Στις 15/1 η παρουσίαση του κόμματος Δανειοληπτών στη Λάρισα

Η παρουσίαση του πρώτου καθετοποιημένου κόμματος  λόμπυ των Ελλήνων  Δανειοληπτών, των νέων Κεντρώων Δυνάμεων του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων» που ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ της πατρίδας μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL οδός Λεωφ. Φαρσάλων 182, τηλ: 2410 687600, Φαξ: 2410 687687, ΛΑΡΙΣΑ, στην καρδιά της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,  όπου ο Πρόεδρός του Μπαρτζώκης Γιώργος και τα ΙΔΡΥΤΙΚΑ μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θα αναλύσουν τις αρχές και τους σκοπούς λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΩΟΥ κόμματος.

Σύντομο βιογραφικό του Προέδρου του κόμματος ΜΠΑΡΤΖΩΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ:

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 24 Απριλίου 1969 από πατέρα Ηπειρώτη έμπορο τον Νίκο, που για περίπου 50 χρόνια είχε εμπορικό κατάστημα ρούχων και παπουτσιών στα Καζαντζίδικα στη Λάρισα, και μητέρα την Τριανταφυλλιά από τον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Δημοτικό σχολείο πήγε στο Πρότυπο σχολείο της Ακαδημίας Λάρισας, Γυμνάσιο και Λύκειο στο σχολικό συγκρότημα του 3ου ( τέρμα Ηπειρωτίκων)

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) όπου αποφοίτησε το 1992. Ήταν ενεργό μέλος του γραφείου τύπου της ΟΝΝΕΔ το 1993-1995. Πέρασε 2ος στη Νομική Αθηνών με κατατακτήριες εξετάσεις και αποφοίτησε το 1996.

Διατέλεσε Πρόεδρος της Αδελφότητας Κωστάνας Θεσπρωτίας του χωριού δηλαδή του πατέρα του , μέλος του Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Λάρισας και Πρόεδρος του Ιστορικού Κέντρου Λάρισας.

Υπήρξε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Παγκόσμιας μη κυβερνητικής Οργάνωσης «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» που ασχολείται με θέματα διεθνών σχέσεων. Σήμερα εργάζεται ως Δικηγόρος με ειδίκευση στο Δίκαιο Δανειοληπτών και το Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

Είναι σήμερα Πρόεδρος της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών» ΚΑΙ Αντιπρόεδρος του Ελληνοαμερικάνικου συνδέσμου. Με τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με την δική του ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ταυτότητα Πόλης» εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Το 2011 ορίστηκε Ειδικός Σύμβουλος Σχέσεων Καταναλωτών και Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη και το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής όπου κατατάγηκε δεύτερος στον νόμο Λάρισας.

Το 2014 ίδρυσε την  «Ταυτότητα Forum» ένα πολιτικό φορέα συζήτησης με βασική θέση την νομοθετική διαγραφή χρεών των Ελλήνων Δανειοληπτών. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Τίνανα από τη Αγιά Λάρισας και έχει δύο παιδιά την Όλγα 16 ετών και τον Θάνο 13 ετών.

Δείτε το νέο κοινωνικό μήνυμα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ με αναλυτική κατάσταση των 11 γραφείων στην Ελλάδα:Σχόλια