Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ζουν εδώ και ένα χρόνο δύο Γερμανίδες, μεταφέροντας στην πραγματική ζωή το σενάριο του «The Terminal»!

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ζουν εδώ και ένα χρόνο δύο Γερμανίδες, μεταφέροντας στην πραγματική ζωή το σενάριο του «The Terminal»!

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας διαμένουν εδώ και έναν χρόνο δύο Γερμανίδες, θυμίζοντας το σενάριο της ταινίας The Terminal στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Tom Hanks, και στην οποία είχε «εγκλωβιστεί» σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από το Ισραήλ καθώς έληξε η βίζα τους και οι αρχές είχαν διατάξει την απέλασή τους.

Παρά το ότι επικοινώνησαν μαζί τους τόσο η πρεσβεία της Γερμανίας όσο και οι Κυπριακές αρχές, οι δύο Γερμανίδες αρνήθηκαν την οποιαδήποτε βοήθεια και τόνισαν πως δε θέλουν να φύγουν από το αεροδρόμιο.

Σήμερα οι δύο γυναίκες διαμένουν σε στεγασμένο χώρο, κοντά στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, κοιμούνται σε sleeping bags και χρησιμοποιούν τους χώρους υγιεινής του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι αρκετές φορές επιβάτες έχουν εκφράσει παράπονα για την παρουσία των δύο γυναικών, οι οποίες κυκλοφορούν στους χώρους του αεροδρομίου «σαν το σπίτι τους».

Οι δύο γυναίκες σε πρόσφατες δηλώσεις τους, ανέφεραν πως έχουν πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό για χρήματα τα οποία χρησιμοποιούν για τις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είδε πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας από την κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος στην οποία δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο οι δύο Γερμανίδες επέλεξαν να ζήσουν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.Σχόλια