Στο «δωμάτιο» του Παντελή Παντελίδη

Στο «δωμάτιο» του Παντελή Παντελίδη

Λένε πως η θέση των αστεριών ανήκει στον ουρανό, έτσι και την περασμένη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο Παντελής Παντελίδης, «αποφάσισε» να κάνει πράξη «της καρδιάς του το γραμμένο» και να πάρει την θέση που του ανήκει ….ανάμεσα στα αστέρια.

Μπορεί ο ξαφνικός θάνατος του λαϊκού ερμηνευτή να συγκλόνισε το πανελλήνιο, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη και πόνο, ωστόσο η φωνή και τα τραγούδια του πέρασαν στην ιστορία, χαράζοντας το δικό τους κεφάλαιο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Το άστρο του Παντελή  μπορεί να «έσβησε» απότομα, μόλις στα 32 του χρόνια παρόλα αυτά, τα τραγούδια του «μίλησαν» στις καρδιές του κόσμου και κατέκτησαν μια μοναδική θέση μέσα σε αυτές … Αν και η πορεία του  διήρκεσε μόλις τέσσερα χρόνια , πέτυχε αυτό που αρκετοί καλλιτέχνες έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει, δηλαδή να γίνει το παιδί της διπλανής πόρτας και να αποτελέσει εμπνευστή και της νέας γενιάς.

Η Μαρία ο χωρισμός και το Youtube

Mαρία…η γυναίκα που θεωρήθηκε από πολλούς  πηγή έμπνευσης για τον Παντελή Παντελίδη και από την οποία άντλησε όλα αυτά τα στοιχεία που θα τον οδηγούσαν στην επιτυχία λίγο καιρό αργότερα. Βέβαια, πέρα από τον viral χωρισμό του , ακόμη ένας παράγοντας που τον έφερε πιο κοντά στο απόλυτο όνειρο ήταν το Youtube, που μέσω αυτού ερμήνευε κομμάτια δικά του και γνωστών καλλιτεχνών, εκφράζοντας διαδικτυακά και πάντα μουσικά τον πόνο για τον χαμένο του έρωτα.

Με όπλο του λοιπόν μια κιθάρα και πολύ μεράκι ξεκίνησε το ταξίδι στην κορυφή, μη πιστεύοντας ακόμη και ο ίδιος την ανταπόκριση του κόσμου. «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Αλκοολικές οι νύχτες», «Συνοδεύομαι» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που ξεχώρισαν στο πλούσιο ρεπερτόριο του , εντάσσοντας τις ο κόσμος στα playlist ως τα best of κομμάτια των τελευταίων ετών.

Το eReportaz θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον αγαπημένο Παντελή, μοιράζεται με εσάς ορισμένες από τις επιτυχίες του που ανέδειξε μέσω του Youtube:

 

Καλό ταξίδι  Παντελή…

 Σχόλια