Ελπίδα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Μελετά την προώθηση του φακέλου ο πρωθυπουργός

Ελπίδα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Μελετά την προώθηση του φακέλου ο πρωθυπουργός

Η έκταση που έλαβε το θέμα της μάχης που δίνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ για να παραμείνει στη ζωή φαίνεται πως κινητοποίησε τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, τα οποία αποφάσισαν να παρέμβουν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Το πρωθυπουργικό γραφείο επικοινώνησε με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης στο Aνώτατο Yγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να ληφθεί ή όχι η απόφαση για την καταβολή των απαιτούμενων κονδυλίων ώστε το παιδί να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για θεραπεία. Όλα δείχνουν, σύμφωνα και με πληροφορίες του κυβέρνηση.gr, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να τρέξουν την υπόθεση οι αρμόδιοι συνεργάτες του προκειμένου να καμφθούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να εγκριθεί η θεραπεία!

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γιώργος Γλωσσιώτης μιλά αποκλειστικά στην«ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» για τον αγώνα που καταβάλει τους τελευταίους μήνες ώστε να μπορέσει το μικρό του αγγελούδι να ζήσει μια γεμάτη, φυσιολογική ζωή.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ζήτησαν όλα τα επίσημα έγγραφα που αφορούν στην ασθένεια από την οποία πάσχει το παιδί, τις γνωματεύσεις, τη θεραπεία που λαμβάνει και τα ντοκουμέντα που αφορούν στο ενέσιμο φάρμακο που έχει εγκριθεί από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων).

Δείτε τι δήλωσε για το τηλεφώνημα ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ:

Ο πατέρας του παιδιού έφθασε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου.
Μην μπορώντας να κρύψει την αγωνία του, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σήμερα κρίνεται η ζωή του παιδιού μου».

 


Σχόλια