Στο στόχαστρο των Anonymous ο Ντόναλντ Τραμπ

77 0

Στο μάτι του κυκλώνα μπήκε για ακόμη μια φορά ο  Ντόναλντ Τραμπ, χακάροντας τον τηλεφωνητή του.

Σύμφωνα με τον independent, υπέκλεψαν ηχητικά μηνύματα από το 2012 όπου σε αυτά ακούγονται γνωστοί δημοσιογράφοι των ΗΠΑ να τον ευχαριστούν για την οικονομική υποστήριξή του.

Το Gawker, εξασφάλισε τα ηχητικά μηνύματα από μέλη ενός φόρουμ στο 4chan, εκτιμά ότι τα ντοκουμέντα «ακούγονται αληθινά», αν και «δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα την αυθεντικότητά τους».

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που ακούγονται να μιλούν εγκωμιαστικά για τον Τραμπ στον τηλεφωνητή του βρίσκονται και οι παρουσιαστές του MSNBC Joe Scarborough και Mika Brzezinski, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πολλά debate, θέτοντας ερωτήματα στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Με ένα tweet που πόσταρε μετά από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων, ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων, ο Joe Scarborough, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των ντοκουμέντων. Ωστόσο, όπως αναφέρει, δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Θεέ μου! Μόλις διάβασα τι ακούγεται στα μηνύματα. Ο Τραμπ πρέπει να συμμετείχε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις! Σκανδαλώδες!», έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter.Join the Conversation