Στόλισε με «γαλλικά» ο Πάγκαλος την Παναρίτη και τον Τζιτζικώστα: Πατσαβούρα η μία – Μ@λ@κ@ς ο άλλος

Στόλισε με «γαλλικά» ο Πάγκαλος την Παναρίτη και τον Τζιτζικώστα: Πατσαβούρα η μία – Μ@λ@κ@ς ο άλλος

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξασκεί τα… γαλλικά του! Σε μικρόφωνα που είναι ανοιχτά και τα νόμιζε κλειστά… Και τι δεν είπε ο πρώην υπουργός, τόσο για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και για την Έλενα Παναρίτη!

Τι σου κάνουν αυτά τα μικρόφωνα… Όταν είναι ανοιχτά και δεν το ξέρεις, μπορεί να συμβεί το χείριστο σενάριο! Αυτό δηλαδή που συνέβη στον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος χθες βρέθηκε στον Ιανό για να προλογίσει το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, «Έρωτας και Εξουσία», το οποίο ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα, με τις «πιπεράτες» αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου…
Στο «στόχαστρό του» βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ηΈλενα Παναρίτη, γύρω από το όνομα της οποίας είχε δημιουργηθεί «θύελλα» αντιδράσεων πριν κάποιους μήνες, όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, την προόριζε για εκπρόσωπο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό διότι η Έλενα Παναρίτη ήταν στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ είχε συνδέσει το όνομά της και με την ψήφιση των μνημονίων (σ.σ. που τότε ήταν μόνο δύο), κάτι που την έκανε «κόκκινο πανί» για το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Κάπως έτσι «κάηκε» η υποψηφιότητά της και τελικά δεν έγινε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ…

 Σχόλια