Στον «αέρα» πάλι η διαδικασία  των εκλογών στη ΝΔ- Αποχώρησε από την ΚΕΦΕ της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη

Στον «αέρα» πάλι η διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ- Αποχώρησε από την ΚΕΦΕ της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη

Οι αναποδιές φαίνεται να μην εγκαταλείπουν με τίποτα την ΝΔ η οποία για ακόμη μια φορά δείχνει να βρίσκεται σε αδιέξοδο σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία.

Πριν από λίγο η αποχώρηση του Αμπατζόγλου «ταρακούνησε » για τα καλά τα γραφεία της Συγγρού, κάνοντας πράξη της απειλεί του και αφήνοντας ερωτηματικά για το αν θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση.

Ο κ. Αμπατζόγλου νωρίτερα, με επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, είχε ζητήσει έγγραφες εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει μηνυθεί η εταιρεία, η οποία οδήγησε στο φιάσκο της αναβολής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ. Με την ίδια επιστολή, την οποία υπογράφει ο στενός συνεργάτης του κ. Μεϊμαράκη και εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ζητείται από τον κ. Παπαμιμίκο να εξηγήσει ποιο είναι το κώλυμα που δεν του επιτρέπει να προεδρεύσει στην ΚΕΦΕ, όπως ορίζεται από το Καταστατικό της ΝΔ.

Επιστολή κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο

Προς: κον Ανδρέα Παπαμιμίκο

Μέλη ΚΕΦΕ

Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή  της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι.

Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα:

Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions;

Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.

Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν.

Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού;

Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από την μόνιμη απουσία του;

Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί  η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα.

Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την  σεβαστούμε.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Πηγή: Αποχώρησε από την ΚΕΦΕ της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη – Στον «αέρα» πάλι η διαδικασία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/238416/apohorise-apo-tin-kefe-tis-nd-o-ekprosopos-toy-meimaraki-ston-aera-pali-i-diadikasia#ixzz3t07wHCWBΣχόλια