Στον Άρειο Πάγο διαβίβασε ο Κοντονής στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα

Στον Άρειο Πάγο διαβίβασε ο Κοντονής στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα

Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, μεταξύ των οποίων τη δικαστική απόφαση του 2013, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φημολογούμενων ομολόγων Σώρρα αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά και σχετικά δημοσιεύματα.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το υπουργείο Δικαιοσύνης επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, η οποία νωρίτερα κάλεσε την κυβέρνηση να αφυπνιστεί απέναντι στη δράση του κ. Σώρρα.

«Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την Κυβέρνηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, αντίστοιχο «μήνυμα» στη ΝΔ έστειλαν και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, καλώντας την ειρωνικά να «μην αναγάγει την συγκεκριμένη υπόθεση σε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης», καθώς «μόνο υπηρεσίες στον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα προσφέρει».Σχόλια