Στους 76 ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία

Στους 76 ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία

Στους 76 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους με 81 επιβαίνοντες, στο οποίο επέβαινε η ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε της Βραζιλίας, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας της Κολομβίας, στο έδαφος της οποία κατέπεσε το αεροπλάνο

Πέντε άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής διασωθεί, ανέφερε ο Αλφρέδο Μποκανάγκρα, επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Όπως είπε, οι επιχειρήσεις στην περιοχή είναι δύσκολες εξ αιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων στον τόπο της συντριβής.

Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της Κολομβίας ο αριθμός των νεκρών είναι τουλάχιστον 25 άνθρωποι. Σύμφωνα με τις αρχές πολιτικής αεροπορίας της Κολομβίας μεταξύ των επιβατών του αεροπλάνου που επέζησαν τραυματισμένοι είναι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Κολομβία 81 ανθρώπους, ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, καθώς επίσης και δημοσιογράφους συνετρίβη κατά την πορεία του προς το διεθνή αερολιμένα του Μεντεγίν.

Οι αρχές του αεροδρομίου Χοσέ Μαρία Κόρντομπα του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος  είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο

Η ίδια αεροπορική αρχή ανέφερε ότι το αεροσκάφος που προερχόταν από τη Βολιβία μετέφερε 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος συνετρίβη στο Σέρο Γκόρντο, κοντά στην πόλη Λα Ουνιόν.

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία – Τουλάχιστον 76 νεκροί – Υπάρχουν επιζώντεςΣχόλια