Στους δρόμους από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Στους δρόμους από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Την αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το βράδυ.

Έτσι, και όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τις 5 το πρωί της Πέμπτης και ύστερα από 12 ημέρες απεργίας, οι οδηγοί «πιάνουν» τιμόνι.

«Βρέθηκε ο τρόπος να μας βάλουν τη μισθοδοσία του μήνα Ιουλίου στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και αν και μας οφείλουν ακόμα Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εμείς σε ένδειξη καλής θέλησης βγάζουμε τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ωστόσο, ο κ. Τσερμενίδης τόνισε «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», με τους εργαζομένους στον ΟΑΣΘ να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις εξελίξεις που αφορούν στον οργανισμό συνολικά.

Ακόμη, προειδοποίησε ότι αν κριθεί σκόπιμο, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν και πάλι σε κινητοποιήσεις.

Τέλος, διερωτήθηκε γιατί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δεν προχωρούσε στην κίνηση που έκανε σήμερα, βάζοντας τα λεφτά σε «ασφαλή» λογαριασμό του ΟΑΣΘ και επανέλαβε: «Πρέπει να σταματήσει τα ψέματα και επιτέλους να μας πει ευθέως αυτό που έχει στο μυαλό του για τη λειτουργία του οργανισμού».Σχόλια