Συγκινητικό! Βρήκε αδέσποτο στην Ελλάδα και κάνει εκστρατεία να το πάρει στην Αυστραλία

Συγκινητικό! Βρήκε αδέσποτο στην Ελλάδα και κάνει εκστρατεία να το πάρει στην Αυστραλία

Ο νεαρός Jacob Welsh, από την πόλη Geelong της Βικτώριας, ξεκίνησε εκστρατεία στο διαδίκτυο, ζητώντας από τους απλούς πολίτες να τον ενισχύσουν οικονομικά ώστε να καταφέρει να φέρει στην Αυστραλία ένα αδέσποτο σκυλί που βρήκε στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής συγκέντρωσε σχεδόν $5,500 και στο μήνυμά του αναφέρει ότι βρήκε το σκυλί ξαπλωμένο σε έναν σορό από σπασμένα γυαλιά στην άκρη ενός δρόμου. «Μόλις την φώναξα, αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, την χάιδεψα και από τότε είναι συνέχεια στο πλευρό μου» έγραψε ο Jacob στο Facebook.

Ωστόσο, η μεταφορά ενός ζώου από μια άλλη χώρα στην Αυστραλία είναι μια ιδιαίτερη δαπανηρή διαδικασία καθώς χρειάζεται να εκδοθεί ειδικό διαβατήριο, να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια, να μείνει σε ειδικό χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και φυσικά να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εξόδων. Ο Jacob ονόμασε το σκυλί, «Chance», δηλαδή «Ευκαιρία».

Η προσπάθεια του νεαρού κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεκάδες χιλιάδες χρήστες τους διάβασαν την ιστορία του ελληνικού σκύλου. Τώρα ο Jacob πιστεύει ότι το κακόμοιρο σκυλί δεν θα ξαναμείνει μόνο του εξαιτίας της συγκινητικής ανταπόκρισης του κόσμου, όπως διαβάζουμε στο Ν. Κόσμο Αυστραλίας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια