Συναγερμός: Διαρρήξεις από ανήλικους στην Αττική

Συναγερμός: Διαρρήξεις από ανήλικους στην Αττική

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, συνελήφθη στο Μοσχάτο 16χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε επιχειρήσει να διαρρήξει σπίτι στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης, από κοινού με δύο ανήλικους συνεργούς του που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, είχαν συστήσει από τριετίας και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν οικίες και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και ακολούθως εισέρχονταν σε αυτές είτε από ανασφάλιστες θύρες είτε παραβίαζοντας τα παράθυρα, αφαιρώντας στη συνέχεια χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δώδεκα 12 περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αχαρνές, Καματερό, Άνω Λιόσια, Πειραιάς, Κερατσίνι, Μοσχάτο), μία κλοπή από αρτοποιείο στην Ελευσίνα και μία ληστεία σε ένοικο οικίας στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν κατ’ επανάληψη για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται.

 


Σχόλια