Τα άστρα και τα ζώδια «μιλούν» για το εκλογικό αποτέλεσμα – Ποιο κόμμα βλέπουν πρώτο;

Τα άστρα και τα ζώδια «μιλούν» για το εκλογικό αποτέλεσμα – Ποιο κόμμα βλέπουν πρώτο;

Για πολύ μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το κλείσιμο της κάλπης, κάνει λόγο η γνωστή αστρολογική σύμβουλος, Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η οποία σημειώνει ότι οι εκλογές της Κυριακές θα μοιάζουν βγαλμένες από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα η κυρία Παπανικολοπούλου μιλώντας στην ESPRESSO παραλληλίζει την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου με εκείνη του Μαρτίου του 1875 όταν ο τότε πρωθυπουργός, Δημήτριος Βούλγαρης, έφτασε στο σημείο να διαπράξει μέχρι και εκλογική λαθροχειρία, με αποτέλεσμα τα τότε γεγονότα να μείνουν στην ιστορία με την ονομασία «στηλιτικά».

Η ίδια αναφέρεται στο διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και στο τελευταίο «ματωμένο φεγγάρι» που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου. «Ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για τις επικείμενες εκλογές!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Όσο λανθασμένη ήταν η απόφαση Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20η Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση».

Σχολιάζει την αποχή λέγοντας ότι «εάν η αποχή ήταν κόμμα, ο επικεφαλής της θα ήταν ο πραγματικός νικητής, αφού θα σημειώσει και πάλι υψηλά ποσοστά!».

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της κάλπης, εκτιμά ότι η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. «Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της, με αποτέλεσμα να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών. Η Βουλή αυτή αποτελείται από έξι έως εννέα κόμματα, γι’ αυτό θα δούμε κόμματα που θεωρούνται δεδομένα, να μην μπαίνουν και μεγάλα ονόματα πολιτικών να μην ξανακάθονται στα βουλευτικά έδρανα. Μετά τις εκλογές περιμένουμε να σχηματιστούν νέα όργανα από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΛΑΕ, και Ποτάμι», συμπληρώνει.Σχόλια