«Τα έψαλαν» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο Ημαθίας: Ψηφίστε τα μέτρα και θα περάσετε καλά! (βίντεο)

«Τα έψαλαν» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο Ημαθίας: Ψηφίστε τα μέτρα και θα περάσετε καλά! (βίντεο)

Την οργή των αγροτών αντιμετώπισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, όταν αποφάσισε να επισκεφθεί το μπλόκο τους στην Ημαθία.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο σχετικό βίντεο, αρχικά η συζήτηση μεταξύ της κ. Καρασαρλίδου και των αγροτών κύλησε σχετικά ομαλά, με εκπρόσωπό τους να εξηγεί στη βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των αγροτών στο να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητα, και το πόσο δυσβάσταχτα θα είναι για τους ίδιους τα νέα μέτρα.

Ωστόσο, στη συνέχεια (μετά το 8ο λεπτό του βίντεο) τα αίματα ανάβουν, και αρχίζουν να ακούγονται βαριές εκφράσεις από τη μεριά των αγροτών.

«Προδότες, κοπρίτες, είστε ίδιοι με τους άλλους, τελειώσατε» ήταν μόνο λίγα απ’ όσα είπαν οι αγρότες. «Ψηφίστε και θα περάσετε καλά, θα τα πούμε, εδώ είμαστε» φώναζαν, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να ανοίξει διάλογο μαζί τους, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι και η ίδια προέρχεται από αγροτική οικογένεια. Ωστόσο, απέφυγε επί της ουσίας να απαντήσει στο ερώτημα που της έθεσαν οι αγρότες «Θα τα ψηφίσεις; Δώσε μας ξεκάθαρη απάντηση».

Στο τέλος η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, με τη συζήτηση να καταλήγει στο κενό, και την κ. Καρασαρλίδου να αποχωρεί, ενώ ακούγονταν πολύ σκληρά λόγια και βρισιές.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια