Τα… έσουραν στον Βαρουφάκη στη γαλλική τηλεόραση (βίντεο)

Τα… έσουραν στον Βαρουφάκη στη γαλλική τηλεόραση (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Petit Journal», του σατυρικού δημοσιογράφου Yann Barthès, βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μερικές μάλλον δυσάρεστες «εκπλήξεις».

Αρχικά, ο κ. Βαρουφάκης, επέλεξε να μιλήσει στην πρωτοποριακή, σατυρική εκπομπή της Γαλλίας, χωρίς να γνωρίζει καθόλου γαλλικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «πιάσει» τις αιχμές και τα υπονοούμενο.

Επίσης, σε βίντεο που παρουσιάστηκε από συνεργάτη του καναλιού στην Αθήνα, δημοσιογράφος της εκπομπής προχωρά έχοντας στα χέρια το βιβλίου του κ. Βαρουφάκη και το δείχνει στους περαστικούς, καταγράφοντες τις αντιδράσεις τους.

Άλλοι τον αποκάλεσαν σέξι, ταλαντούχο, οξυδερκή, μοτοσυκλά, και άλλοι είπαν εκφράσεις όπως «είναι αμφισβητούμενος πολιτικός και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, υπερεκτιμημένος, μας έκαψε, κουτός ήταν, τα έβαλε με όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, ένας νεαρός δεν δίστασε να τον αποκαλέσει «μ@@@@α».
Μετά την προβολή του βίντεο, παρουσιαστής επεσήμανε την τελευταία έκφραση, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να του απαντά με το γνωστό του ύφος και χαμόγελο «Κανένα σχόλιο».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη φωτογράφιση στο Paris Match, τονίζοντας πως ήταν λάθος.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια