Τα …γυρίζει η σύντροφος του γνωστού μπασκετμπολίστα μετά απο το ρεζιλίκι στο Facebook!

Τα …γυρίζει η σύντροφος του γνωστού μπασκετμπολίστα μετά απο το ρεζιλίκι στο Facebook!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατηγορούσε τον σύντροφό της και πασίγνωστο μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο για απάτες, κλοπές και άλλες αξιόποινες πράξεις. Μάλιστα συνόδευσε το post με μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται πολύ χτυπημένη.

Φαίνεται όμως πως το ζεύγος τα βρήκε καθώς και οι δύο ανέβασαν αναρτήσεις μεταμέλειας. Η εν λόγω κυρία μάλιστα απειλεί τα Μέσα Ενημέρωσης ότι θα προβεί σε μηνύσεις επειδή αναρτήθηκαν τα ποστ της χωρίς την άδειά της. Εδώ να σημειωθεί ότι το προφίλ της στο Facebook είναι δημόσιο και ανοιχτό σε όλους.

Δείτε την ανάρτησήτης:

Με τη σειρά του ο αθλητής ζητά δημόσια συγγνώμη στον άνθρωπό του

Η δήλωση του Μανώλη Παπαμακάριου

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω, πως τα τελευταία 24ωρα, διαβάζω δημοσιεύματα σε ορισμένα Μέσα, που αφορούν το πρόσωπο μου και με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Έχω μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπασκετ και ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. Έχω πάρει πολλή αγάπη, σεβασμό και ξαφνικά, μια διαμάχη μου με τη σύντροφο μου – οπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια – δημιουργεί εντελώς λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου. Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απολύτως αποπροσανατολιστική εικόνα περί του προσώπου μου. Η σιγή δεν είναι αδυναμία και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί αποδοχή ή ανοχή για οτιδήποτε ελέχθη η γράφτηκε. Επιφυλασσόμενος όπως ασκήσω κάθε δικαίωμα μου προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.

Μετά τιμής…

Μανώλης Παπαμακάριος

 

Video Εφιαλτικές αναρτήσεις εκθέτουν Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα

Σχόλια