Τα …καμώματα της Τασίας έκαψαν και το γιο του Παϊτέρη

Τα …καμώματα της Τασίας έκαψαν και το γιο του Παϊτέρη

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν στο διαδίκτυο με την πρόσληψη του γιου του Βασίλη Παϊτέρη στο υπουργείο Υποδομών, με αφορμή τις εργασίες αποκατάστασης των φυσικών καταστροφών στην Κρήτη.

Σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον νομό Χανίων.
Οι προσλήψεις έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν τη δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο. Μεταξύ των προσληφθέντων ήταν και ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοθηρία εξαιτίας της μεγάλης επιρροής και αγάπης που έχουν οι Ρομά στον Βασίλη Παϊτέρη.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» και αποκάλυψε ότι τελικά ο γιος του δεν δέχτηκε τη θέση μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις με την πρόσληψη του γιου σας, πώς το σχολιάζετε;
Τελικά ο γιός μου δεν θα δεχτεί τη θέση μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε. Ο γιος μου είναι πολιτικός επιστήμονας, καμία σχέση με τα άλλα μου δύο παιδιά που είναι τραγουδιστές. Η συγκεκριμένη θέση έχει να κάνει καθαρά με το επάγγελμά του, ενοχλήθηκε με όλα αυτά που ακούστηκαν και τελικά απ’ ότι μου είπε δεν θα δεχτεί τη θέση αυτή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» 


Σχόλια