Τα μαζεύει η Αναγνωστοπούλου μετά την παρέμβαση Ιερώνυμου: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου»

Τα μαζεύει η Αναγνωστοπούλου μετά την παρέμβαση Ιερώνυμου: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου»

«Δεν μπορεί να μιλήσει κανένας σε αυτή τη χώρα, να πει μια κουβέντα, παραποιείται εντελώς. Ότι έχω δηλώσει, ήταν απάντηση σ’ έναν ακροατή του ραδιοφώνου Κόκκινου, που συζητούσαμε για άλλο θέμα, για την παιδεία αλλά για άλλο θέμα, διαμαρτυρία, και απάντησα σε αυτό. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το υπουργείο αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με τα κενά των εκπαιδευτικών, ενώ υπογράμμισε πως θα προβούν στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.«Ό,τι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δε φτάνει, τα κενά, και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε απαντήσει με καυστικό τρόπο στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου που αφορούσαν σε απλοποίηση της διαδικασίας απαλλαγής από τη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία, λέγοντας πως δεν είναι αρμόδια να αποφασίσει επί του θέματος.Σχόλια