Τα Μεγάλη Βρεταννία & King George σβήνουν τα φώτα για την «Ώρα της Γης»

Τα Μεγάλη Βρεταννία & King George σβήνουν τα φώτα για την «Ώρα της Γης»

Στην «Ώρα της Γης» θα συμμετάσχουν το Σάββατο 19 Μαρτίου τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, και στέλνοντας μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η «Ώρα της Γης» είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνει η WWF, στο πλαίσιο του οποίου εμβληματικά κτήρια και μνημεία, από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική, σβήνουν τα φώτα.

Στη φετινή «Ώρα της Γης», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 20.30, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George θα συμβάλλουν στη προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος, σβήνοντας τον εξωτερικό φωτισμό και χαμηλώνοντας τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόριά τους, για να προσφέρουν στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με πολύ χαμηλό φωτισμό, ή και υπό το ρομαντικό φως των κεριών.

Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους.

«Η Ώρα της Γης δίνει στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, αλλά και να δείξουν στους πελάτες και στο προσωπικό πόσο σημαντικές είναι οι απλές πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση εκπομπών του CO2», εξήγησε ο γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων, Τιμ Ανανιάδης.Σχόλια