Τα πρώτα βήματα της Λεϊλά μετά το χειρουργείο (βίντεο)

Τα πρώτα βήματα της Λεϊλά μετά το χειρουργείο (βίντεο)

Τα πρώτα βήματα μετά το χειρουργείο κάνει η Λεϊλά, που ιδιοκτήτης διαμερίσματος πέταξε στις 29 Ιουλίου από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο κέντρο της Αθήνας, ισχυριζόμενος ότι το σκυλί ήταν αγριεμένο και επιθετικό και εκείνος απλά ήθελε να το διώξει μέσα από το σπίτι και να το κατεβάσει από τις σκάλες.

Τελικά οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας εξώθησε το ζώο στο κενό και εκείνο δεν έπεσε μόνο του ή κατά λάθος. Γι’ αυτή την υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς εργαζόμενος σε εταιρία η οποία βρίσκεται απέναντι από την πολυκατοικία, όπου έγινε το συμβάν, τράβηξε βίντεο με την πτώση του σκύλου, αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Η γυναίκα η οποία κατήγγειλε εξ αρχής τον δράστη και μετέφερε το ζώο σε κτηνιατρείο, δημοσίευσε το Σάββατο στο facebook το βίντεο με τα πρώτα βήματα της σκυλίτσας μετά το χειρουργείο, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη

Αρκετοί ήταν εκείνοι που το απόγευμα της Παρασκευής αψήφησαν τη ζέστη και έδωσαν το παρών στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια με αφορμή την άγρια κακοποίηση της Λεϊλά.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον αναίσθητο που πέταξε το σκυλάκι από τον 3ο όροφο στην πλατεία ΑμερικήςΣχόλια