Τα σχόλια του Πέτρου Κουσουλού για το θέμα της Νοβάρτις

Τα σχόλια του Πέτρου Κουσουλού για το θέμα της Νοβάρτις

Για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας της Novartis, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και απασχολεί ιδιαίτερα τις Αμερικανικές και Ελληνικές Αρχές μίλησε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή του Alpha 98.9, «Μεσημεριανό ρεπορταζ».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε να διαπράξει νυν στέλεχος της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διαβάστε αναλυτικά τις αποκαλύψεις που έκανε το e reportaz για το θέμα:

Αυτοκτονούν (με ψυχολογική πίεση) τους υπόπτους για την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis

Αιτήματα δικαστικής συνδρομής για το σκάνδαλο της Novartis

«Δεν είναι πρωην στελεχος όπως παρουσιάστηκε σε αρκετά ειδησεογραφικά μέσα, τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός, περιγράφοντας  τις  «ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στην Novartis, και ένα κλίμα τρομοκρατίας που έχει αναπτυχθεί στους κόλπους της φαρμακοβιομηχανίας τους τελευταίους μήνες. «Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του Alpha, «Θεωρούν ύποπτους για τη διαρροή στοιχείων στις αμερικανικές αρχές άτομα που εργάζονται στην εταιρεία. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα μας απασχολήσει μακροπρόθεσμα».

Γνωστός πολιτικός ο τρίτος μάρτυρας για τις μίζες της Novartis

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των Hνωμένων πολιτειών Αμερικής διερευνά δωροδοκίες γιατρών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται διακεκριμένοι Έλληνες ιατροι μέχρι και δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονταν στο payroll της εταιρείας εξ’ ονόματος υπουργών!

Τα μέγιστα στην διερεύνηση της υπόθεσης έχει συνεισφέρει η νομική εταιρεία του γνωστού ποινικολόγου, Παύλου Σαράκη, ο οποίος συνόδευσε τους δυο μάρτυρες-κλειδιά στο πολυήμερο ταξίδι στην Αμερική όπου υποβλήθηκαν σε ιερά εξέταση από τις Αρχές.

Ακούστε τα σχόλια του Πέτρου Κουσουλού στο εξής LinkΣχόλια