Τάσος Πετρόπουλος: Η διαπλοκή είναι αντιπαραγωγική

Τάσος Πετρόπουλος: Η διαπλοκή είναι αντιπαραγωγική

«Η διαπλοκή είναι αντιπαραγωγική, οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονταν στην Ελλάδα γιατί πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι άνοιγαν την πόρτα με το αζημίωτο. Οι επενδύσεις δεν έφθαναν στην Ελλάδα, γιατί κόστιζαν πριν ακόμη ξεκινήσουν». Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος.

O υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανέφερε ότι «αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί να την αγγίξει η διαπλοκή και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει εξυγίανση με αφορμή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών επιχειρήσεων».

Μίλησε για τις απειλές που δέχεται η κυβέρνηση από μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου, για την υπονόμευση του έργου της και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πτώχευσης της μεγάλης εμπορικής αλυσίδας «Μαρινόπουλος» γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στην αγορά. «Έρχεται ένα πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή όπου έχει τελειώσει η αξιολόγηση και αναμένεται να ξεκινήσει η ομαλή χρηματοδοτική ροή της Οικονομίας. Αυτό λοιπόν -σημείωσε- είναι απειλή».

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Πετρόπουλος: «Δεν πρόκειται να κόψουμε, έτσι απλά, τις συντάξεις των ανθρώπων»Σχόλια