Τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς κόπο

Τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς κόπο

Δες πως θα κάνεις το τέλειο ίσιωμα μαλλιών σε 3 ιδιαίτερες περιστάσεις:

Όταν δεν έχεις χρόνο…
Το γρήγορο ίσιωμα ξεκινά από το μπάνιο με λούσιμο «2 σε 1», δηλαδή σαμπουάν και conditioner μαζί σε μία συσκευασία. Προτίμησε τα προϊόντα που περιέχουν συστατικά που συγκρατούν όλη την υγρασία στα μαλλιά. Μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε ένα στεγνωτήρα μαλλιών με ιόντα, που χαρίζει μεταξένια μαλλιά, χωρίς το ρίσκο να δείχνουν ηλεκτρισμένα. Παράλληλα, η μη χρήση θερμότητας προστατεύει την υγεία της τρίχας.

 

Όταν έχει υγρασία…
Σε βροχερές ή αποπνικτικές ημέρες με νοτιά το να νικήσεις το φριζάρισμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. «Οπλίσου» με ένα σίδερο μαλλιών υψηλής ποιότητας με πολλαπλές ρυθμίσεις θερμότητας, το οποίο σου επιτρέπει να χειριστείς τη θερμοκρασία ανάλογα με την υγρασία του περιβάλλοντος. Απόφυγε, ωστόσο, την πολύ υψηλή θερμοκρασία, γιατί θα σου καταστρέψει τα μαλλιά. Στη μέση της ημέρας πιθανώς τα μαλλιά σου να χρειαστούν εκ νέου φρεσκάρισμα. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα ορού μαλλιών που μπλοκάρει τη δημιουργία υγρασίας. Ψάξε για ορούς που δεν περιέχουν σιλικόνη και δημιουργούν μια φυσική ασπίδα γύρω από τις ρίζες, βοηθώντας τα μαλλιά να δείχνουν ανάλαφρα, χωρίς ίχνος υγρασίας ή λιπαρότητας.
Μετά το γυμναστήριο…
Η συνήθεια να λούζεσαι και να ισιώνεις με πιστολάκι τα μαλλιά σου μετά την κάθε προπόνηση θα τους δημιουργήσει σταδιακά σοβαρές βλάβες. Γι’ αυτό επίλεξε σαμπουάν που προστατεύουν από τη θερμότητα έτσι ώστε να μπορούν να αντέξουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα εφάρμοσε μια μάσκα βαθιά ενυδάτωσης ώστε να τα διατηρείς πάντα υγιή, λαμπερά και ολόισια.Σχόλια