Τένις: Αποφασισμένη να επιστρέψει η Σαράποβα

Τένις: Αποφασισμένη να επιστρέψει η Σαράποβα

Αποφασισμένη να παίξει και πάλι τένις εμφανίζεται η Μαρία Σαράποβα, όπως δήλωσε η ίδια μέσω της σελίδας της στο facebook.

«Είμαι αποφασισμένη να παίξω πάλι τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω», έγραψε η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια, μετά την ανακοίνωση από την ίδια ότι βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία meldonium.

«Γενικά αγαπώ το πρωί, την αρχή μιας νέας ημέρας, αλλά αυτή δεν ήταν σαν τις άλλες. Δε σκέφτηκα τίποτα εκτός από το ότι είμαι αποφασισμένη να παίξω ξανά τένις και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω», σημείωσε ακόμη η 28χρονη αθλήτρια.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν μετά την ομολογία της, γράφοντας ότι: «Διάβασα τα μηνύματα των φίλων μου, αλλά είμαι επίσης περήφανη για τους οπαδούς μου, οι οποίοι λίγο μετά την ανακοίνωσή μου έδειξαν όλη την υποστήριξή και την πίστη τους. Ήθελα να γνωρίζουν όλοι ότι τα θαυμάσια λόγια σας με έκαναν να χαμογελάσω ξανά. Θα μου άρεσε να επιστρέψω για να παίξω και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Τα μηνύματά σας μου δίνουν μεγάλη ενθάρρυνση και γράφω όλα αυτά μόνο και μόνο για να σας πω ευχαριστώ, χίλια ευχαριστώ».Σχόλια