Τετάρτη 8 Μαΐου στο TOP STORY: Οι πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές

Τετάρτη 8 Μαΐου στο TOP STORY: Οι πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές

Τετάρτη 8 Μαΐου στις 00.00 στο TOP STORY: Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο ελληνικών τηλεοπτικών σειρών που άφησαν εποχή

Η εκπομπή TOP STORY την Τετάρτη 8 Μαΐου θυμάται τις δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή, κάνοντας τις τηλεθεάσεις να χτυπήσουν κόκκινο.

Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική ομάδα του Top Story συναντούν τους πρωταγωνιστές των σειρών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίοι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια.

Δύο ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Κάτω παρτάλι, Το καφέ της Χαράς, Λόγω τιμής, Παρά πέντε, 50-50, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Λάμψη, Καλημέρα ζωή «συνεχίζονται» μέσα από διηγήσεις των πρωταγωνιστών τους και περιστατικά που δεν είδαν ποτέ τη δημοσιότητα.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο Θάνος Καληώρας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ελένη Κρίτα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Περικλής Λιανός, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μίνα Χειμώνα γυρνούν πίσω το χρόνο και μοιράζονται τις αναμνήσεις τους.

Αυτή την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 00.00, Top Story στο OPEN
#TopStoryGr


Σχόλια