Τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

412 1

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, επί του τέταρτου αιτήματος αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για παράνομα χρήματα που φέρεται να έλαβε από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-Μ1.

Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού αναμένεται να προσκομίσει στο δικαστήριο πόρισμα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Τσοχατζόπουλος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται ως ιδιαίτερα βεβαρημένη η κατάστασή του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορος του πρώην υπουργού Λ. Κοτσαλής, αναφέρεται ότι σήμερα μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού και εξέτασε τον κρατούμενο ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ.Κλωνάρης.

«Η κατάσταση της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα, καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Τζ. Βιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕJoin the Conversation

1 comment

  1. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ » Στο Αττικόν εισήχθη εσπευσμένα ο Άκης Τσοχατζόπουλος Απάντηση

    […] Τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης από τον Άκη Τσοχατζόπουλο […]