Θ. Δαβάκης (Ν.Δ): «Ο Καμμένος συνεχίζει να επενδύει στο ψεύδος»

Θ. Δαβάκης (Ν.Δ): «Ο Καμμένος συνεχίζει να επενδύει στο ψεύδος»

Επίθεση από τον Υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λακωνίας, Θανάση Δαβάκη προς τον Πάνο Καμμένο σχετικά με τα επιδόματα των Ημερών Εκτός Έδρας σε στελέχη που υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Πρωτοφανής ενέργεια από τον κ. Καμμένο, δείγμα πολιτικού ήθους, ο οποίος “κρυπτόμενος” πίσω από ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εμπλέκει τον σημαντικό αυτό θεσμό της χώρας σε μια άνευ προηγουμένη αρνητική κριτική ενεργειών προηγούμενων Κυβερνήσεων, πολιτικών κομμάτων και προσώπων.

Ο κ. Καμμένος, ακολουθώντας την συνήθη τακτική της συγκυβέρνησής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην “αριστερή” Κυβέρνηση, συνεχίζει να επενδύει στο ψεύδος σχετικά με τη χορήγηση των Ημερών Εκτός Έδρας (κακώς αναφερόμενο ως επίδομα παραμεθορίου) σε στελέχη που υπηρετούν στην παραμεθόριο. Και αυτό, όταν είναι γνωστό ότι η χορήγηση των Ημερών Εκτός Έδρας έχει σταματήσει τον περασμένο Μάρτιο και, σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η αναδρομική χορήγησή τους. Δηλαδή, η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη χαθεί ένα εξάμηνο.

Η Νέα Δημοκρατία, σεβόμενη απόλυτα κάθε θεσμό της χώρας και ιδιαίτερα αυτόν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα αποφύγει να τον εμπλέξει σε κάθε είδους πολιτική αντιπαράθεση».Σχόλια