«Θα δώσουμε την ψυχή μας με Ολυμπιακό»

«Θα δώσουμε την ψυχή μας με Ολυμπιακό»

Με ένα στόμα μια φωνή, ο MVP Δημήτρης Ανάκογλου και ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισαν ότι η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Ενωση έκανε το χρέος της κόντρα στα Χανιά και τώρα συγκεντρώνεται στον πρώτο προημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οι Κιτρινόμαυροι το ξέρουν ότι δεν είναι φαβορί αλλά ξέρουν και όχι έχουν μια ευκαιρία να κάνουν κάτι που θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου οπότε είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.

«Οι οπαδοί μας να περιμένουν πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε την πρόκριση για να δείξουμε πως η ΑΕΚ φτιάχνει κάτι καλό. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και μας βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στη προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπακάκης μετά το 4-1 επί των Χανίων, για να προσθέσει ο Ανάκογλου, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, αλλά ακόμη πιο χαρούμενος είμαι που βοήθησα την ομάδα. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θα πάμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θα πρέπει σε τέτοια ματς να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο. Εμείς το παιχνίδι αυτό θα το δούμε καθαρά αγωνιστικά. Εμείς θα πάμε, θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Σχόλια