Θα κάνουμε κινήσεις για απενεργοποίηση των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων, λέει ο Τόσκας

Θα κάνουμε κινήσεις για απενεργοποίηση των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων, λέει ο Τόσκας

Δράσεις της Αστυνομίας στα Εξάρχεια «για την απενεργοποίηση των μπαχαλάκηδων», ώστε να αποτραπούν στο εξής επεισόδια όπως αυτά της περασμένης εβδομάδας, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Alpha 98,9, ο Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στα Εξάρχεια, μίλησε για «προβλήματα που έχουν βάση και κοινωνική και σέρνονται πάρα πολλά χρόνια» και γι’ αυτό «δεν λύνονται μέσα σε ένα βράδυ. Όμως εμείς θα κάνουμε κινήσεις στο επόμενο διάστημα και για την απενεργοποίηση αυτών των ανθρώπων για να μην ξανακάνουν παρόμοια προβλήματα. Δεν είναι τόσο εύκολο και δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» είπε.

Υποστήριξε ότι «ήδη έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα για την περιοχή των Εξαρχείων, πράγματα που δεν τολμούσαν να κάνουν άλλοι, όπως είναι οι επιχειρήσεις για τα ναρκωτικά και το χτύπημα της αλβανικής μαφίας. Ποια είναι η κατάσταση σήμερα με τα ναρκωτικά και τις ληστείες στα σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια, την ξέρουν αυτοί που ζουν εκεί πέρα. Δε λέω ότι λύθηκαν τα προβλήματα, ξέρουν όμως τη βελτίωση της κατάστασης οι κάτοικοι και προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.Σχόλια