«Θα παρέχω τις υπηρεσίες μου αμισθί» λέει τώρα ο σύζυγος της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκε διευθυντής

«Θα παρέχω τις υπηρεσίες μου αμισθί» λέει τώρα ο σύζυγος της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκε διευθυντής

Μετά και τις οξύτατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την τοποθέτησή του, τόσο από την αντιπολίτευση όσο και εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αργύρης Αργυρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αφού κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα, υποστηρίζει ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να  πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη,   αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου  πρόσωπο, επ’ ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να  αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.

Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό».

 Σχόλια