Θανάσιμη επίθεση από λιοντάρι δέχτηκε 22χρονη στο Γιοχάνεσμπουργκ

Θανάσιμη επίθεση από λιοντάρι δέχτηκε 22χρονη στο Γιοχάνεσμπουργκ

Θανάσιμη επίθεση από λιοντάρι δέχτηκε 22χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ, ενώ επισκεπτόταν πάρκο άγριων ζώων στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία, και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Lion Park, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από το άγριο ζώο ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου της, ενώ λέγεται, μάλιστα, ότι το λιοντάρι κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο από ανοιχτό παράθυρο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν μία Αμερικανίδα υπήκοος και το προξενείο των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί», δήλωσε ο εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού και πως «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το λιοντάρι μπήκε στο αυτοκίνητο μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και δάγκωσε τη γυναίκα».

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, ανέφερε ακόμα ότι οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην άτυχη κοπέλα, η οποία ωστόσο δεν άντεξε, και υπέκυψε στα τραύματά της.

Επισημαίνεται πως εντολές του πάρκου είναι οι επισκέπτες να διατηρούν πάντα κλειστά τα παράθυρα των αυτοκινήτων ενώ οδηγούν μέσα από τους χώρους που ζουν άγρια ζώα.Σχόλια