Θέμης Σοφός: Να ελεγχθούν και οι συνάδελφοι της κα Τσατάνη

Θέμης Σοφός: Να ελεγχθούν και οι συνάδελφοι της κα Τσατάνη

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, εκπρόσωπος της Εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη μίλησε απόψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» στον Alpha 98.9 και τοποθετήθηκε επί του φλέγοντος θέματος των ημερών σχετικά με τις καταγγελίες για παρέμβαση του  κ. Παπαγγελόπουλου στη δικαιοσύνη.

Ο κ. Σοφός θέλησε να τονίσει τον λιτό βίο τον οποίο έχει κάνει η εντολέας του κατά τη διάρκεια όλων των ετών όπως είπε. Επιπλέον, υπογράμμισε το γεγονός πως ουδέποτε τα τελευταία χρόνια δεν έχει υπάρξει μομφή εναντίον της κ. Τσατάνη, για το έργο της στη δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια της συζήτησης, χαρακτήρισε ως «παλικαρίσσια» την κίνηση της της εισαγγελέως, όταν ζήτησε πρωτίστως να ελεγχθεί η ίδια στην πειθαρχική έρευνα που διενεργείται αλλά ταυτόχρονα να ελεγχθούν και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι της που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κίνηση του αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης, που εν απουσία της εισαγγελέως μίλησε στη Βουλή για το θέμα, κάνοντας προσωπική αναφορά στην κ. Τσατάνη ενώ δεν βρίσκονταν εκείνη μπροστά για να απαντήσει. Διερωτήθηκε μάλιστα για το που βρήκε ο κ. Παπαγγελόπουλος τα στοιχεία για την έρευνα που διενεργείται.

Τέλος, ο γνωστός δικηγόρος κατέληξε με την προτροπή που απηύθυνε στον κ. Παπαγγελόπουλο, ώστε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κ. Τσατάνη καθώς και να συνεχίσει η δικαιοσύνη τη δουλειά της.Σχόλια