Θεοδωράκης: Μεγάλο λάθος του Τσίπρα να λέει ότι θα συνεργαστεί μόνο με τους ΑΝΕΛ

70 1

Ότι οι εκλογές θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη λαβωμένη οικονομία της χώρας, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στον απερχόμενο πρωθυπουργό, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν μεγάλο λάθος του κ. Τσίπρα να πει ότι δε θα συνεργασθεί με κανένα – εκτός των ΑΝΕΛ – κόμμα.

«Και αν αυτό το ένα και μοναδικό κόμμα με το οποίο θέλει να συγκυβερνήσει ο κ. Τσίπρας δεν μπει στη βουλή, τι θα κάνουμε; Ξανά εκλογές μέχρι να βγουν αυτοί που θέλει για συνεταίρους ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Στο ίδιο θέμα, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που καθορίζουν ποιος θα συνεργασθεί με ποιόν.Join the Conversation

1 comment

  1. Thalis Papaefthimiou Απάντηση

    Οπως εσυ δεν θελεις να συνεργαστεις με την ΝΔ – το ιδιο και ο Τσιπρας δεν θελει να συνεργαστει με σενα. Συνεπως αφου λες οτι ο Τσιπρας κανει λαθος που δεν συνεργαζεται με σενα – το ιδιο λαθος κανεις και εσυ που δεν συνεργαζεσαι με την ΝΔ