Θεοδωράκης: «Να περάσει η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ»

Θεοδωράκης: «Να περάσει η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ»

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media προχώρησε ο Στάυρος Θεοδωράκης, ζητώντας να περάσει η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ.  Την ίδια ώρα, εξαπολύει ξεκάθαρη επίθεση προς την κυβένρηση καταγγέλλοντας  τις «κουμπαριές» ως το  «κύριο προσόν»  σήμερον για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

«Ζούμε σε μια χώρα που το κύριο προσόν για έναν που ζητάει τηλεοπτική άδεια είναι οι κουμπαριές με μέλη της κυβέρνησης (προς το παρόν προηγείται εργολάβος που έχει δύο υπουργικές κουμπαριές)!» τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνεχίζει:

«Zούμε σε μια χώρα που ένας υπουργός λίγες μέρες πριν εξετασθούν οι αιτήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες διαφημίζει με συνέντευξή του, πόση καλή σχέση έχει με έναν επίδοξο καναλάρχη και πόσο περήφανος είναι που το αίτημά του για δικό του κανάλι υπογράφουν μόνο υπάλληλοι του υπουργικού του γραφείου!

Και τέλος ζούμε σε μια χώρα που όταν λένε στον πρωθυπουργό ή λίστα των υποψηφίων καναλαρχών δεν μοιάζει με το τέλος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας στην Ελλάδα’, εκείνος απαντά: ‘Είχατε καμιά εντύπωση ότι θα έρθουν ευαγή ιδρύματα να καταθέσουν ευγενικές προσφορές; Εγώ δεν έχω καμία τέτοια εντύπωση. Ούτε μας ενδιαφέρει στο τέλος-τέλος ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν τις άδειες».

Στον γραπτό του αυτόν λόγο δεν ήθελε να αφήσει ανεξήγητες προτάσεις και γι’αυτό προχώρησε σε επξηγήσεις: «Και για όποιον δεν κατάλαβε, για τις τηλεοπτικές άδειες προηγούνται ημέτεροι με λεφτά («αυτοί που θα έχουν τραπεζική και φορολογική ενημερότητα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας)».

 

Διαβάστε επίσης: Θεοδωράκης: Έτσι έγινε το «Όχι» του δημοψηφίσματος «Ναι» – Οι 356 λέξεις που μας κράτησαν στην ΕυρώπηΣχόλια