Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει τη χώρα στο παρελθόν

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει τη χώρα στο παρελθόν

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταλογίζοντάς της ότι «επιστρέφει τη χώρα στο παρελθόν».

«Με αλλαγμένους τίτλους ζούμε συμπυκνωμένα όλα αυτά που μας βασανίζουν για δεκαετίες: Ανοργανωσιά – Κομματισμός – Παραοικονομία – Αδιαφάνεια – Διαπλοκή», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης σε μήνυμά του προς τα στελέχη του κόμματός του, που συγκροτούν τα νέα όργανα του Ποταμιού.

«Παίζουν καθυστέρηση. Οι Δημόσιες επιχειρήσεις παραδίδονται σε ανειδίκευτους κομματικούς φίλους που κυρίως νοιάζονται πώς θα μοιράσουν τα κονδύλια της διαφημιστικής τους προβολής», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παζάρευε ακόμη και τις θέσεις των διευθυντών των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του MEGA».

Ακόμη ο κ. Θεοδωράκης άσκησε κριτική και στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις, ενώ επεσήμανε ότι η παραγωγική Ελλάδα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο, καθώς επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν για Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία ή Κύπρο.

Σχόλια